OM PIR KRO

Restaurang Pir Kro ligger vackert i Gränna hamn alldeles vid färjeläget och med utsikt över sjön Vättern. Vi serverar god och vällagad mat med stor variation, pizza och goda drycker. Vi har fullständiga rättigheter så varför inte slå er ner på vår uteservering med en kall öl eller ett glas vin och blicka ut över hamnen och det myllrande folklivet.

Missa inte vår stora glassbar som ligger i anslutning till restaurangen där vi serverar mjukglass & kulglass med över 49 smaker och med en oändlig variation av tillbehör.

I menyn ovan hittar du våra menyer, både A lá Carte & Pizza. Givetvis går det bra att beställa sin pizza för avhämtning.

i gränna hamn

Restaurang Pir Kro ligger vackert invid Vätterns vatten i Gränna Hamn. Granne med färjeläget och med utsikt över Badlagunen och Visingsö. Hos oss kan du välja mellan att sitta inomhus eller att slå dig ner på vår härliga uteservering. Du beställer din mat och dryck i baren, men blir serverad vid ditt bord. Bordsbokning är inte möjligt hos oss.

NÅGOT FÖR ALLA

Pir Kro har något för alla! En riklig och varierad Á la carte och en pizzameny som inte lämnar något åt slumpen. Vi har flera vegetariska alternativ och är du gluten så har vi alternativ för dig också, även vad gäller pizza. Vi har fullständiga rättigheter så du kan njuta av en kall öl eller ett glas gott vin i solen.
Invid restaurangen hittar du också vår stora och populära Glassbar där vi serverar glass i stora lass! Mjukglass, kulglass i oändliga smakvarianter och med en massa tillbehör.
Varmt välkomna till oss på Pir Kro i Gränna Hamn.

VAD SÄGER VÅRA GÄSTER

" Jag älskar Pir Kros Pizzor. De känns fräscha och matiga och jag har aldrig blivit besviken! Jag känner mig alltid välkommen på restaurangen och ett stort plus för den goda kebabdressingen! "

Tomas G

" Vi besöker och spenderar varje sommar på Gränna Camping och Pir Kro har blivit vårt "hak". Härlig avslappnad och trevlig atmosfär och alltid goda kalla öl"

Familjen Petrén Bromölla

" Välbesökt, bullrigt och härligt! Förstår att ni drar mest folk i hela Gränna Hamn. Tack för att ni finns! "

Lisa Hammarlund

PIR KRO GRÄNNA HAMN

​​

Öppet dagligen från kl 11:00 hela sommaren!

Välkomna!

© Restaurang Pir Kro 2024. Alla rättigheter förbehållna. Powered by Skrik Kommunikation